Μαζική εξόντωση σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα στην Τρίπολη Αρκαδίας

Μαζική εξόντωση σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα στην Τρίπολη Αρκαδίας
Τουλάχιστον δέκα σκύλοι – ανάμεσά τους και δεσποζόμενοι - έχασαν τη ζωή τους από κατανάλωση δηλητηριασμένων δολωμάτων το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Τρίπολης κάνει λόγο για συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης των αδέσποτων ζώων της πόλης και εφιστά την προσοχή των πολιτών καθώς εκτιμάται ότι δεν έχουν συλλέξει όλες οι φόλες από το κέντρο και τις γειτονιές της Τρίπολης.

Εθελοντές και φιλόζωοι έδωσαν μεγάλη μάχη για να σώσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούσαν από το ισχυρό δηλητήριο που κάποιος εγκληματίας σκόρπισε για να εξοντώσει τ' αδέσποτα από το κέντρο και τις γειτονιές της Τρίπολης. Το Φιλοζωικό Σωματείο Τρίπολης κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το έγκλημα της μαζικής θανάτωσης με φόλες να ενημερώσει την Αστυνομία.

Μαζική εξόντωση σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα στην Τρίπολη Αρκαδίας
Το Φιλοζωικό Σωματείο Τρίπολης αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Με αφορμή τα περιστατικά ντροπής που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πόλη της Τρίπολης, όπου τουλάχιστον δέκα σκύλοι (εκ των οποίων και δεσποζόμενοι) έχασαν τη ζωή τους από θανατηφόρες φόλες, όπως ενημερώσουμε τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις των παιδιών τους σε παιδικές χαρές και στα σχολεία της Τρίπολης.

Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να εντοπίσουμε όλες τις φόλες που σκόρπισαν τα χέρια των εγκληματιών. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως σημαντικός αριθμός βρίσκεται ακόμη σε διάφορα σημεία στο κέντρο και στις γειτονιές της Τρίπολης. Προσοχή μεγάλη προς όλους τους γονείς καθώς πρόκειται για πολύ ισχυρά δηλητήρια, τα οποία επιφέρουν άμεσα τον θάνατο.

Τα ανεγκέφαλα, ασυνείδητα δίποδα τέρατα που σκόρπισαν τον θάνατο δεν έχουν υπολογίσει πως αν συνεχίσουν αυτή την εγκληματική τους ενέργεια, είναι θέμα χρόνου στην Τρίπολη να θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα!

Μαζική εξόντωση σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα στην Τρίπολη Αρκαδίας
Οι υπεύθυνοι αυτού του μαζικού εγκλήματος θα πάψουν πολύ σύντομα να κοιμούνται ήσυχα, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διαπράττουν εις βάρος αθώων ταλαίπωρων ψυχών.

Παρακαλούμε θερμά όποιος γνωρίζει κάτι για τα περιστατικά αυτά να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Προσοχή σε όσους έχουν δεσποζόμενα ζώα τα επόμενα 24ωρα να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τα βγάζουν για το περίπατο τους. Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ, προσπαθούν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Να εύχεστε δίποδα κτήνη να μην πέσει η φόλα στα χέρια παιδιών, κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε και ανθρώπους εξαιτίας της εγκληματικής σας δράσης!» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Φιλοζωικό Σωματείο Τρίπολης.

Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.