Γυναίκα έτρεξε 30 χλμ μαραθώνιο αγκαλιά με κουτάβι που βρήκε στο δρόμο...όχι μόνο δεν το προσπέρασε αλλά φυσικά το υιοθέτησε! (βίντεο)

Γυναίκα έτρεξε 30 χλμ μαραθώνιο αγκαλιά με κουτάβι που βρήκε στο δρόμο...όχι μόνο δεν το προσπέρασε αλλά φυσικά το υιοθέτησε! (βίντεο)
Μία γυναίκα βρήκε ένα κουτάβι κατά τη διάρκεια ενός μαραθωνίου, το κουβαλούσε για 30 χιλιόμετρα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού και αργότερα το υιοθέτησε.

Η 43χρονη μαραθωνοδρόμος Kemjira Klongsanun παρατήρησε ότι οι άλλοι αθλητές απέφευγαν το κουτάβι στον μαραθώνιο στο Ratchaburi της Ταϊλάνδης.

Όμως εκείνη έσκυψε για να το πιάσει και το γλυκύτατο σκυλάκι πήδησε αμέσως στην αγκαλιά της!

Η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το κουτάβι είχε χαθεί ή είχε εγκαταλειφθεί επειδή δεν υπήρχαν σπίτια κοντά και το κράτησε επειδή φοβήθηκε πως δεν θα ζούσε μόνο του για πολύ…

Ένα εντυπωσιακό βίντεο δείχνει την Kemjira να τρέχει μαζί με το κουτάβι, το οποίο κρατάει σφιχτά το χέρι της με τα ποδαράκια του, ενώ μόλις οι άλλοι μαραθωνοδρόμοι είδαν το χαριτωμένο σκυλάκι στην αγκαλιά της χαμογέλασαν και εξέφρασαν την έκπληξή τους.


Σήμερα η 43χρονη έχει υιοθετήσει το πανέμορφο κουτάβι, που πιστεύεται ότι είναι μόνο δύο μηνών, και το ονόμασε Chombueng, λόγω του ονόματος του μαραθωνίου.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.