Τρεις απίστευτες διασώσεις ζώων! (βίντεο)

Τρεις απίστευτες διασώσεις ζώων! (βίντεο)
Αυτά τα τρία ζώα βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκαν κάποιον να τα βοηθήσει. Ευτυχώς βρέθηκαν οι σωστοί άνθρωποι την σωστή στιγμή!

Στην πρώτη περίπτωση, μια φωκίτσα καταδιωκόταν από 12 πεινασμένες φάλαινες όρκα και βρήκε καταφύγιο... σε ένα ιδιωτικό σκάφος. Ήταν πολύ φοβισμένη και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα. Τελικά, οι άνθρωποι πάνω στο σκάφος την άφησαν να μείνει εκεί μέχρι να φύγει ο κίνδυνος.

Στην δεύτερη περίπτωση, δύο φίλοι με μηχανές βρήκαν στην ερημιά έναν σκύλο φοβισμένο, ο οποίος μόλις τους είδε άρχισε να τρέχει μακριά τους. Όταν κατάφεραν να τον πιάσουν, κατάλαβαν ότι έχει χαθεί και τηλεφώνησαν στους κηδεμόνες του. Επειδή όμως δεν μπορούσαν να τον μεταφέρουν με τις μηχανές, έφεραν ένα αυτοκίνητο. Η στιγμή της επανένωσης με την οικογένειά του ήταν συγκινητική.

Τρίτος πρωταγωνιστής ένα μικρό πουλάκι, το οποίο είχε εγκλωβιστεί για ώρες. Έτρεμε από το κρύο και ήταν τρομοκρατημένο. Ο άνθρωπος που το βρήκε, το σκέπασε για να ζεσταθεί και να νιώσει ασφαλές. Μέσα σε 10 λεπτά συνήλθε και πέταξε ελεύθερο και χαρούμενο!

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»
Tags ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.