Τέξας: Κάτοικοι του Animal Defense League πήγαν τα κατοικίδια τους εκδρομή στον ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο (βίντεο)

zoa-parko

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι κάτοικοι του Animal Defense League του Τέξας πήγαν σε εκδρομή στον ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο 

 Όσο περίεργοι κι αν είναι, τα καταφύγια σκύλων και γατών λατρεύουν απόλυτα να τριγυρνούν για να δουν τον κόσμο έξω και ένας από τους ζωολογικούς κήπους πραγματοποίησε τα όνειρά τους στο Τέξας των ΗΠΑ. Αυτή ήταν μια μοναδική ιδέα για όλα τα είδη σε διαφορετικές αιχμαλωσίες να έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στην πραγματική ζωή. Ακριβώς όπως όταν ήμασταν παιδιά και ανυπομονούσαμε να επισκεφτούμε τον ζωολογικό κήπο! 


 Η Animal Defense League of Texas (ADL) αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο ταξίδι για τα κατοικίδια ζώα τους και κατευθύνθηκαν προς τον ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο. Χάρη στον χρόνο καραντίνας, το ADL είχε επιτέλους μια μικρή ευκαιρία να χαλάσει τα αγαπημένα τους ζώα που δεν βρίσκονταν πουθενά εκτός από το καταφύγιο. Όπως βλέπουμε στο πλάνο, αυτοί οι αξιολάτρευτοι γούνινοι φίλοι 4 ποδιών άρχισαν να χαιρετούν και να αλληλεπιδρούν με διάφορα άλλα ζώα στο ζωολογικό κήπο, όπως λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, πίθηκοι, καμηλοπαρδάλεις και άλλα ενδιαφέροντα πλάσματα που σίγουρα δεν είδαν όλοι ημέρα! Η περίεργη ματιά της ασπρόμαυρης γατούλας και η ταλαντευόμενη ουρά του σκύλου στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την ADL έδειξε πόσο ενθουσιασμένοι και απολαυστικοί ήταν. 

 Η υπεύθυνη ανάπτυξης και μάρκετινγκ της ADL, Michelle Thorson, μίλησε για το αξέχαστο ταξίδι με τις γάτες και τα σκυλιά τους. 
 
«Όλα τα ζώα μπόρεσαν να ζήσουν μια τόσο μοναδική εμπειρία με αυτό το γεγονός και ήταν συναρπαστικό να τα βλέπω να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η Κάρλα, το λευκό μίγμα εργαστηρίου 7 μηνών ήταν το πιο ενδιαφέρον για όλα τα ζώα του ζωολογικού κήπου. Το αγαπημένο της ήταν οι καμηλοπαρδάλεις, που φάνηκαν εξίσου περίεργοι να δουν ένα τόσο παράξενο ζώο μπροστά τους. Τα γατάκια μας φοβόντουσαν τους Ιπποπόταμους και τα ψάρια, ενώ η Έλα, η 6χρονη μαύρη μίξη εργαστηρίου απολάμβανε απόλυτα να παρακολουθεί τους γίββωνα να κινούνται από σχοινί σε σχοινί ». 

 Τα γατάκια και τα σκυλιά είχαν μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν άλλα ζώα όπως λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις και πίθηκους 

 Λόγω της συνεχιζόμενης επικίνδυνης πανδημίας, οι άνθρωποι υπέφεραν από το οικονομικό πρόβλημα, ειδικά όσοι εξακολουθούν να εκτρέφουν και να προστατεύουν τα ζώα όπως η ADL και ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο. Αυτή η ιδέα δημιουργήθηκε υπέροχα για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ενταχθούν στην κοινότητα και να ευαισθητοποιήσουν τα θέματα που ενδιαφέρουν και τους δύο οργανισμούς. Η Michelle είπε: 

 «Η ADL και οι γείτονές μας στο ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο αισθάνθηκαν έναν κοινό αντίκτυπο από την πανδημία COVID-19, με αποτέλεσμα μια καταστροφική μείωση των βασικών εσόδων και υποστήριξη για τη συγκέντρωση κεφαλαίων». 

 «Οι δύο οργανώσεις μας ήθελαν έναν τρόπο ευαισθητοποίησης στα μοναδικά προγράμματα που προσφέρουμε ως πάροχοι φροντίδας στα κατοικίδια ζώα μας, μεγάλα και μικρά. Λίγοι γνωρίζουν ότι και οι δύο οργανώσεις διάσωσης ζώων έχουν παρόμοια προγράμματα ανατροφής και εμπλουτισμού που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευημερία των ζώων μας. Η κοινοποίηση αυτής της διασκεδαστικής επίσκεψης στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ήταν ένας τρόπος για εμάς να ασχοληθούμε με την υπέροχη κοινότητά μας προσφέροντας εμπλουτισμό στα κατοικίδια ζώα τόσο στο καταφύγιο όσο και στον ζωολογικό κήπο. " - συνέχισε εκείνη.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.