Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Γάτας 2019

Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Γάτας 2019

Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γάτας 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Απριλίου.

Πρόκειται για τη μοναδική διεθνή έκθεση γάτας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι γάτες, ράτσας ή μη. Επίσης, υπάρχει ειδικό πρόγραμμα συμμετοχής για παιδιά.

Ο οργανισμός Felina Ελλάδος, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γάτας (WCF), σας προσκαλούν στην ετήσια, διεθνή έκθεση μορφολογίας γάτας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Απριλίου, στην Πνευματική Εστία Βούλας (ΠΕΒ) διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου και Ναυσικάς, κεντρική πλατεία Βούλας.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν καθαρόαιμες γάτες από παγκοσμίως αναγνωρισμένες ράτσες όπως: Ragdoll, Maine Coon, Βρετανικές κοντότριχες, Σφίγγες, Σιβηρίας, Σκωτσέζικες κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι οικόσιτες γάτες, ανεξαρτήτως ράτσας, οι οποίες μπορούν να διαγωνιστούν στην κατηγορία «Γάτα σπιτιού» και να βραβευθούν από διεθνώς αναγνωρισμένους κριτές.

Επιπλέον, υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για νεαρούς εκθέτες στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 10-15 ετών που επιθυμούν να γνωρίσουν τη διαδικασία της έκθεσης και να συμμετέχουν μαζί με την αγαπημένη τους γάτα.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στην παρουσίαση φυλών, σε θεματικούς, ανοιξιάτικους διαγωνισμούς γατών και στο WCF ring σε μια εορταστική έκθεση.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τα φιλοζωικά προγράμματα του οργανισμού που αφορούν τη σίτιση και τις στειρώσεις αδέσποτων γατών.

Ώρες κοινού: 10.30-18.30 και για τις 2 ημέρες.

Πληροφορίες συμμετοχές: Kα. Aνυφαντή Kατερίνα, felinagreece@gmail.com, κιν: 6955964014
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.