ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Ο Δήμος σας είναι υποχρεωμένος από τον νομο να αναλάβει την στείρωση εμβολιασμό και ηλεκτρονική σήμανση του ζώου. ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!!!

Καλημέρα σας,

Ο Δήμος σας είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να αναλάβει την σίτιση, στείρωση,εμβολιασμό και ηλεκτρονική σήμανση του ζώου. ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!!! 

Εφόσον ο Δήμος αδιαφορεί για τις κλήσεις σας, ενημερώστε εγγράφως για την άρνηση του φορέα να σας εξυπηρετήσει: Σώμα Επιθεωρητών -Ελεγκτών & Δημόσιας Διοίκησης. Λ. Συγγρού 60 - Τ.Κ.: 11742 τηλ.: 213 215 8800 fax: 213 215 8809 email: seedd@seedd.gr

Τον εισαγγελέα της περιοχής

Εισαγγελέας για τα περιστατικά της Αττικής κα Μακρή Πετρούλα, Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών , Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών. Μιλάτε με τον κ. Οικονομίδη που είναι γραμματέας της (τηλ. 2108823612 , fax 210 8837631).

Φροντίστε να γράψετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό και την άρνηση/αδιαφορία του φορέα να σας εξυπηρετήσει.Το δεν έχουμε πρόγραμμα αυτή τη στιγμή γιατί τελείωσε ή δεν έχουμε πρόγραμμα για γάτες ΔΕΝ είναι δικαιολογία.

Ενημερώστε επίσης το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

∆/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ,ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΉΜΑ : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Ταχ . ∆/νση : Αχαρνών 2
Ταχ . Κώδικας : 10176
Πληροφορίες : Κ. Μαρίνου - Α. Αρβανίτη - Γ. ∆αµιανάκη
Τηλέφωνο : 210-2125741-33
FAX : 210-8231267
anarvaniti@minagric.gr
gdamianaki@minagric.gr

Γραφείο Υπουργού

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Τηλ.: 2102124388 Fax: 2105237904 minister-mailbox@hq.minagric.gr,
saraxovitis@hq.minagric.gr

Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού

ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ 2102124080 depminister@hq.minagric.gr

6. Το άρθρο 9 του ν. 4039/2012 τροποποιείται ως ακολούθως:

α) Η παράγραφος 1 του άρθρου 9 αντικαθίσταται ως εξής:

«1. Οι Δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, σύμφωνα με το παρόν άρθρο.
Η αρμοδιότητα αυτή μπορεί να ασκείται και από συνδέσμους Δήμων, καθώς και από φιλοζωικές ενώσεις και σωματεία, αφού προηγηθεί σχετική έγγραφη συμφωνία με τον αρμόδιο Δήμο, ο οποίος έχει τη συνολική εποπτεία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς εντός των διοικητικών του ορίων.
Οι κατά τα ως άνω φιλοζωικές ενώσεις και σωματεία που εγκρίνονται από τον αρμόδιο Δήμο οφείλουν να διαθέτουν υποδομή, συνιστάμενη στην ύπαρξη κατάλληλων σχετικών εγκαταστάσεων ή οχημάτων μεταφοράς ζώων και ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία στο χειρισμό των ζώων.
Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθορίζονται το είδος και ο αριθμός των εγκαταστάσεων και των οχημάτων, καθώς και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού, που πρέπει να διαθέτουν οι φιλοζωικές ενώσεις και τα σωματεία, για την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτής της παραγράφου.»

Πιέστε το Δήμο σας να φροντίσει άμεσα για τη φροντίδα, τη στείρωση, την σίτιση, τον εμβολιασμό και το τσιπάρισμα του ζώου. Στη συνέχεια συνήθως επανεντάσονται στο σημείο που βρέθηκαν εκτός και αν θελήσει κάποιος να το φιλοξενήσει μέχρι να βρει ένα νέο σπίτι.

Αν μπορείτε να το φιλοξενήσετε εσείς ενημερώστε τους ώστε να το επιστρέψουν σε εσάς αφού γίνουν όλα τα παραπάνω.

Όπως και να έχει σας παρακαλούμε θερμά, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΣΤΕΙΡΩΤΟ ΖΩΟ στο δρόμο!

Σας ευχαριστούμε
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.