ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Κρατάνε τις τροφές που προορίζονται για τα αδέσποτα της πόλης, για κάποια «δικά τους»....αδέσποτα!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Κρατάνε τις τροφές που προορίζονται για τα αδέσποτα της πόλης, για κάποια «δικά τους»....αδέσποτα!!!!
Πριν μια εβδομάδα πολίτης του δήμου Καλλιθέας πήγε Ανδρομάχης 100 και έδωσε τα στοιχειά του γιατί του είπανε από τον δήμο ότι θα δώσουν τροφούλα για τα αδέσποτα της πόλης τα οποία ταΐζει!


Σήμερα 4/2/2019 ο πολίτης πήρε τηλ στο 2109532712 και μίλησε με κάποιον κ. Θοδωρή Παπαδόπουλο (Υπεύθυνος για τις τροφές) ο οποίος του είπε ότι ακόμα δεν έχουμε παραγγείλει τροφές μέχρι να τελειώσουν αυτές που έχουμε.

Όταν τον ρώτησε γιατί δεν μας δίνετε από αυτές που έχετε ,του απάντησε...ότι αυτές οι τροφές ΔΕΝ αφορά τον περισσότερο κόσμο, είναι για τα «δικά μας» αδέσποτα που φροντίζουμε!

Ρε ξεφτίλες....ποια δικά σας κ δικά μας, όλα είναι αδέσποτα κ όλα πεινάνε!!!!

Ντροπή για άλλη μια φορά στον δήμο Καλλιθέας για την αδιαφορία του για τα αδέσποτα της πόλης
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.