Αδιάφορος ο Δήμος Καλλιθέας για τα αδέσποτα της πόλης «Δεν είμαστε κ υποχρεωμένοι»

Αδιάφορος ο Δήμος Καλλιθέας για τα αδέσποτα της πόλης «Δεν είμαστε κ υποχρεωμένοι»
Πολίτης της Καλλιθέας σε απόγνωση για την σίτιση γατιών στα ΟΛΥΜΠΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Καλλιθέας. ΔΗΜΟΣ...«Δεν είμαστε κ υποχρεωμένοι»

Εδώ και και πολύ καιρό παρακαλάω την Φιλοζωικη και τον Δήμο Καλλιθέας για την σίτιση αδέσποτων γατιών στα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ χωρίς ανταπόκριση...

Ακόμα με έχουν στο περίμενε, ενώ τα γατάκια ΠΕΙΝΑΝΕ!!!. Μου είπαν θα μιλήσουν με την κυρία Πάσχου που είναι υπεύθυνη για τα αδέσποτα του δήμου να της ξανά αναφέρουν το πρόβλημα της σίτισης και αν ο Δήμος μπορεί να παρέχει τροφές και θα με ειδοποιήσουν.

Δεν ζητάω να μου δώσουν τίποτα......απλά να πάνε αφού θεωρούνται «Φιλοζωικό Σωματείο» να τα ταΐσουν. Εγώ πάω μέρα παρά μέρα αλλά είναι πολλά..

Τα γατάκια είναι μέσα στο κρύο και κρύβονται μέσα στις κατεστραμμένες ψαρόβαρκες που υπάρχουν εκεί. Υπάρχουν γάτες που είναι έτοιμες να γεννήσουν, όπως επίσης υπάρχουν και μώρα γατάκια εκτεθειμένα σε πάρα πολλούς κινδύνους!

Δεν μπορεί ένα και μόνο άτομο που είναι και άνεργος, να ταΐζει τόσες ψυχούλες ,και ολόκληρο «Φιλοζωικό Σωματείο» και Δήμος να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ !!!!

Μετά από μήνυμα που έστειλε ο πολίτης στον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:.....Η σίτιση των αδέσποτων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ βάσει του νόμου 4039 και έχουν εγκριθεί κονδύλια γι αυτό! Η κ. Πάσχου θα μας υποχρέωνε αν γνώριζε το καθήκον της ως αρμόδια Αντιδήμαρχος.......

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Καλή χρονιά είναι ενήμερη κ ... ταλαιπωρημένη από το θέμα καθώς δηλώνονται λόγω κρίσης προφανώς πιο πολλά αδέσποτα από όσα είναι κ φέτος ξεπεράσαμε κατά πολύ τον προϋπολογισμό του προγράμματος. Τώρα με το νέο έτος κ πάλι θα τρέξει. Καλή χρονιά .....

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: Καλή χρονιά δήμαρχε.... Καμία φιλοζωική που ρώτησα στον δήμο μας, αλλά και στους γύρω δήμους δεν έχουν δει τίποτα από πρόγραμμα για τα αδέσποτα....Το «Φιλοζωικό-Σωματείο-Καλλιθέας-Δύστυχων-Αδέσποτων-Ζώων» έγραψε σε postστο προφίλ του ότι: Ο Δήμος δεν έχει ενεργοποιήσει πρόγραμμα.....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Το είδα κ εγώ δεν ισχύει. Απλά εξαντλήθηκε για πέρυσι ο προϋπολογισμός ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος από τα προηγούμενο χρόνια. Στη διάθεσή σας εργάσιμη ημέρα κ ώρα για στοιχεία.....

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: Που πήγαν τα χρήματα για τα αδέσποτα ...αφού κανένα Φιλοζωικό Σωματείο δεν ξέρει τίποτα...Που τα δώσατε και σε τι? Θα Ενημερώσω τα Σωματεία για τις απαντήσεις που μου δώσατε παρόλο που έμενα δεν με κάλυψαν! Πρέπει να βρεθεί μια λύση για την σίτιση των αδέσποτων γατιών στα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Ένα άτομο το όποιο είναι άνεργο δεν μπορεί να κάνει αυτό που είστε ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ εσείς!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Μα τι λέτε φυσικά κ ξέρει!!Κ τα στοιχεία στη διάθεσή σας.
Παρεπιπτόντως τυπικά στα Ολυμπιακά ακίνητα δεν είμαστε κ υποχρεωμένοι. Ελάτε μια εργάσιμη να σας τα δείξει κ κυρία πασχου ή η κυρία παπαθανασιου.....

Ακολούθησαν κ άλλα μνμ με προσβλητικό χαρακτήρα από μεριά του δήμαρχου Καλλιθέας κ.Δημήτρη Κάρναβου προς τον πολίτη όπως «Ανέντιμος, ντροπή σου, κλάψα και το ότι είναι άνεργος». Τα μνμ του δημάρχου υπάρχουν σε αντίγραφα! Δεν ξέρω γιατί ενόχλησε τόσο τον δήμαρχο η κοινοποίηση των μνμ!!!
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ο Δημαρχος εαν ενδιαφεροταν για τα Ζωακια θαεπρεπε να βγαλει τις Κυριες υπευθηνες και να ορισει αυτον που ενδιαφέρεται για τα ζωα και την σιτιση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα Πέμπτη 3/1 τα γατάκια έφαγαν, τους έβαλε ο κύριος που τα ταΐζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα Παρασκευή 4/1 τα γατάκια έφαγαν, τους έβαλε ο κύριος Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε την κ.Αναστασία Ν. για το σακί με την τροφούλα για τα αδεσποτάκια στα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ θέλω να βοηθήσω τα γατάκια.Μπορω να έχω κάποιο τηλ του κυρίου;ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας έχω στείλει το τηλ. του κυρίου που τα ταΐζει με email

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.