Αυστραλία: Άνδρας χασκογελάει τη στιγμή που πατάει με το αυτοκίνητό του μεγαλόσωμα πτηνά (βίντεο)

Αυστραλία: Άντρας χασκογελάει τη στιγμή που πατάει με το αυτοκίνητό του μεγαλόσωμα πτηνά (βίντεο)
Ένας άνδρας γελάει με τα ζώα που χτύπησε στο δρόμο ενώ οδηγούσε και μάλιστα προσπαθούσε να χτυπήσει ακόμα περισσότερα.

Αυστραλιανή οργάνωση για την αποτροπή της βίας εναντίον των ζώων δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook με σκληρό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνεται ένας οδηγός να χτυπάει εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του μία ομάδα πτηνών Emu

Η οργάνωση ζητά από τους χρήστες να αναγνωρίσουν τον άντρα.

«Αυτό είναι υπέροχο», ακούγεται μεταξύ άλλων να φωνάζει ο άντρας την ώρα που έχει αναπτύξει ταχύτητα άνω των 120 χλμ/ώρα και χτυπάει τα άτυχα ζώα. Παράλληλα, μετράει τα θύματά του, ενώ γελάει. Το σύντομο κλιπ ολοκληρώνεται με τον άντρα να γυρίζει την κάμερα προς το μέρος του, ουρλιάζοντας «ναι!»

Όπως ανάφερε η οργάνωση στην Αυστραλία, το υλικό εξετάζεται από τις αρχές για να εντοπιστεί πότε και πού καταγράφηκε το βίντεο.

«Απευθύνουμε έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες και παροτρύνουμε οποιονδήποτε με οποιαδήποτε γνώση σχετικά με την πηγή αυτού του βίντεο να επικοινωνήσει με την RSPCA στην πολιτεία σας ή με την αστυνομία αμέσως», αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση.

Η οργάνωση καταδικάζει το συμβάν καθώς «δείχνει ξεκάθαρα την αδιαφορία για τη ζωή αυτών των ευάλωτων ιθαγενών ζώων».

Ας σημειωθεί ότι το Emu είναι το μεγαλύτερο ιθαγενές πουλί της Αυστραλίας και το δεύτερο μεγαλύτερο σε ύψος στον κόσμο, μετά από την στρουθοκάμηλο.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.