Αγρελιά Τρικάλων: Στις 8 Ιανουαρίου 2018 η δίκη του κυνηγού που σκότωσε σκύλο μπροστά στα μάτια παιδιών

Αγρελιά Τρικάλων: Στις 8 Ιανουαρίου 2018 η δίκη του κυνηγού που σκότωσε σκύλο μπροστά στα μάτια παιδιών
Στις 8 Ιανουαρίου 2018 η δίκη του κυνηγού που σκότωσε σκύλο μπροστά στα μάτια 11χρονου παιδιού στην Αγρελιά Τρικάλων

Από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων αναμένεται να δικαστεί στις 8 Ιανουαρίου του 2018 και ώρα 9 το πρωί ο 55χρονος κυνηγός, ο οποίος κατηγορείται ότι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε έναν ποιμενική σκύλο μπροστά στα μάτια ενός 11χρονου παιδιού στην Αγρελιά Τρικάλων.

Ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι, επιχείρησε να περάσει μέσα από τον ιδιωτικό δρόμο ενός ποιμνιοστασίου και ο ποιμενικός σκύλος μόλις τον αντιλήφθηκε άρχισε να γαυγίζει προκειμένου να τον απομακρύνει προστατεύοντας μ' αυτό τον τρόπο τα ζώα που φυλούσε. Ο 11χρονος γιός του ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου όσο και η γιαγιά του όταν άκουσαν τα γαυγίσματα του σκύλου βγήκαν έξω και ζήτησαν από τον κυνηγό να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ωστόσο, ο 55χρονος κυνηγός όχι μόνο δεν τους άκουσε, αλλά αρχικά πυροβόλησε στον αέρα με το κυνηγετικό του όπλο, προς εκφοβισμό του ποιμενικού σκύλου, τον οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου έκανε καταγγελία εις βάρος του 55χρονου άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων και το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Εναντίον του κυνηγού, ο οποίος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία για την ενασχόλησή του με τα κομματικά δρώμενα έχοντας διατελέσει σε επιτελικές θέσεις Νομαρχιακής Επιτροπής, σχηματίστηκε δικογραφία για την θανάτωση του σκύλου και παράνομη οπλοχρησία, ενώ τόσο το όπλο όσο και τα τρία φυσίγγια και οι δύο κάλυκες κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

Την επόμενη μέρα ο κυνηγός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων όπου απολογήθηκε, πήρε τριήμερη αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος. Η υπόθεση θα εκδικαζόταν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, όμως αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος στις 8 Ιανουαρίου του 2018.
Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.