Γυναίκα βρήκε χαμένο σκύλο σε χωματερή! Όταν σκάναρε το τσιπ… «Δεν πίστευε στα μάτια της» (βίντεο)

Γυναίκα βρήκε χαμένο σκύλο σε χωματερή! Όταν σκάναρε το τσιπ… «Δεν πίστευε στα μάτια της» (βίντεο)
Όπως πολλοί ιδιοκτήτες ζώων, η Kelly και ο Ted μιλάνε για τον σκύλο τους, Bear, σαν να είναι παιδί τους. Χρόνια πριν, το ζευγάρι έσωσε τον Bear και από τότε η οικογένεια είναι αχώριστη. Αλλά πριν δύο χρόνια, κάτι αδιανόητο συνέβη.

Ο Bear ήταν στο αυτοκίνητο όταν ο Ted χτύπησε κατά λάθος το πίσω αυτοκίνητο. Το ξαφνικό ατύχημα αναστάτωσε τον Bear τόσο πολύ που έτρεξε και μπήκε μέσα στο δάσος. Ο Bear εξαφανίστηκε. Ο Ted πέρασε 12 ώρες ψάχνοντας τον αγαπημένο του σκύλο. Χτένισε την περιοχή, ζήτησε τη βοήθεια φίλων, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει με τίποτα.

Οι εβδομάδες έγιναν μήνες, οι μήνες χρόνια. Εν τω μεταξύ, η Kelly και ο Ted είχαν σταματήσει να ελπίζουν ότι μια μέρα θα τον ξαναβρούν.

Στο ενδιάμεσο, δύο γυναίκες φρόντιζαν έναν αδέσποτο σκύλο για έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά δεν τους άφηνε να πλησιάσουν και να τον αγγίξουν. Μια μέρα, οι γυναίκες αποφάσισαν χτίσουν ένα σπίτι για το σκύλο, με το ποίο ήλπιζαν να τον παγιδεύσουν.

Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι διασώστριες – απλά δύο ευγενικοί άνθρωποι που προσπαθούσαν να διασώσουν ένα σκύλο που είχε ανάγκη.

Αυτό που ακολούθησε είναι πραγματικά απίστευτο. Η μοίρα λειτουργεί με περίεργο τρόπο!



Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.