Συγκινητικό βίντεο: Rottweiler κλαίει πάνω από το σώμα του νεκρού δίδυμου αδελφού του! (βίντεο)

Συγκινητικό βίντεο: Rottweiler κλαίει πάνω από το σώμα του νεκρού δίδυμου αδελφού του! (βίντεο)
Ένα σπαρακτικό βίντεο έχει τραβηχτεί από ένα σκυλί Rottweiler που φαίνεται να θρηνεί πάνω από το σώμα του νεκρού αδελφού του.

Ο ιδιοκτήτης των δύο σκύλων που τα είχε διασώσει και στην πορεία τα υιοθέτησε, τα ονόματα των οποίων είναι Hank και Brutus, τράβηξε το σπαρακτικό αυτό βίντεο όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι ο Χανκ δεν ξύπνησε ποτέ από τον ύπνο του.. και τον αδερφό του Brutus να στέκεται δίπλα του, πάνω από το κεφάλι του και να κλαίει.

“Ο Ροτβάιλερ (Rottweiler) μου ξύπνησε μέσα στην νύχτα και διαπίστωσε ότι ο δίδυμος του, Χάνκ, δεν ήταν πλέον στη ζωή.. είχε πάει στον ουρανό, στον παράδεισο. Ο Brutus δεν έφευγε ούτε λεπτό από δίπλα του ” έγραψε ο ιδιοκτήτης λίγο αργότερα στο διαδίκτυο.

“Ο Brutus τα δύο χρόνια που τον έχω δεν έχει κλάψει ποτέ ούτε φώναζε, ήταν αθεκτικός στον πόνο … αλλά είναι σαφές όταν βλέπεις τα μάτια του ότι κλαίει για τον αδερφό του που είχε φύγει καθώς νιώθει τον κόσμο γύρω του να καταρρέει. Και οι δυο μας θρηνούμε και κλαίμε για τον αδελφό μας … αυτό είναι απόδειξη ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα και αισθάνονται πόνο όπως ακριβώς κάνουμε κι εμείς”.


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.