Γατούλα υιοθετεί μικρό πιθηκάκι (βίντεο)

Γατούλα υιοθετεί μικρό πιθηκάκι (βίντεο)
Όλοι έχουμε ανάγκη μια γάτα στη ζωή μας (ή, ακόμα καλύτερα, δύο).

Οι άνθρωποι, για τη μεταδοτική φλεγματική της γαλήνη. Αν όμως είσαι ένα μωρό πιθηκάκι σαϊμιρί εγκαταλελειμμένο από τη μητέρα του, τότε χρειάζεσαι μια νέα μαμά, χνουδωτή και υπομονετική, να σε ζεσταίνει, να σε παίρνει στην πλάτη και να σου δείχνει με ασφάλεια τον κόσμο.

Αυτόν τον ρόλο ανέλαβε η 16χρονη γάτα Ρουσίνκα, όταν η Τατιάνα Αντρόποβα, διευθύντρια ζωολογικού κήπου στη Ρωσία, αντιλήφθηκε πως η μαμά του μικρού πιθήκου αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το μωρό της. Η Αντρόποβα πήρε το πιθηκάκι στο σπίτι της για να το μεγαλώσει με μπιμπερό, η Ρουσίνκα όμως φάνηκε πρόθυμη να παράσχει στο ορφανό τη μητρική ζεστασιά που έχει ανάγκη.

Δεν είναι σπάνιες οι ιστορίες ζώων που υιοθετούν μωρά από διαφορετικό είδος του ζωικού βασιλείου για να τα αναθρέψουν με το γάλα τους, έχοντας χάσει τα δικά τους· εδώ όμως έχουμε μια περίπτωση όπου η υιοθεσία αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση, αφού αφορά αποκλειστικά την προστασία ενός μικρού ορφανού, χωρίς να εμπλέκεται η ανάγκη του θηλασμού.


Ο νεαρός Φιόντορ θα παραμείνει υπό την προστασία της Ρουσίνκα για έναν μήνα, και ύστερα θα επιστρέψει στον ζωολογικό κήπο. Είπαμε: όλοι έχουμε ανάγκη από μια γάτα στη ζωή μας.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.