Η συγκινητική ιστορία ενός γατούλη που τον έλεγαν..... ''Hero'' (βίντεο)

Η συγκινητική ιστορία ενός γατούλη που τον έλεγαν..... ''Hero'' (βίντεο)
O χρόνος του τελείωνε. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να περνούσε από το μυαλό του καθώς ήταν ξαπλωμένος στη μαύρη τσάντα. Ο πορτοκαλί γάτος ήταν σοβαρά τραυματισμένος και στα πρόθυρα του θανάτου, όταν τον βρήκε μια γυναίκα.

Μια γυναίκα με το σύντροφό της από την Αλμπέρτα του Καναδά είχαν βγει βόλτα,όταν πρόσεξαν μαι μεγάλη τσάντα στον κάδο σκουπιδιών. Καθώς πλησίασαν για να κοιτάξουν καλύτερα, αυτό που αντίκρισαν τους ράγισε τη καρδιά.

Τους κοιτούσε ένας πορτοκαλί γάτος, τόσο αφυδατωμένος, που μετά βίας κουνιόταν. Ήταν προφανές ότι είχε κακοποιηθεί βάναυσα και είχε αφεθεί για να πεθάνει.

Γνωρίζοντας ότι ήταν σε κακή κατάσταση, η γυναίκα ειδοποίησε τη τοπική φιλοζωική οργάνωση. Οι υπεύθυνοι που ήρθαν δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε κάποιος να είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Οι διασώστες αποφάσισαν να τον ονομάσουν Hero Stanley, και έβαλαν τα δυνατά τους για να τον σώσουν, αν και κανείς δεν ήταν σίγουρος αν θα έβγαζε το βράδυ…

O μικρός Hero υποβλήθηκε σε αρκετές εγχειρήσεις και πέρασε αρκετές εβδομάδες στη κλινική. Σε όλη τη δοκιμασία του, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για τη ζωή του.

Σε λιγότερο από δύο μήνες, ο Hero ανάρρωσε πλήρως και ήταν έτοιμος να υιοθετηθεί. Με δάκρυα χαράς στα μάτια, το προσωπικό της φιλοζωικής οργάνωσης αποχαιρέτησε το γλυκό γάτο.

Έπειτα από προσεκτικό έλεγχο, μια νέα οικογένεια υιοθέτησε τον Hero Stanley και έδωσε μια γενναιόδωρη δωρεά στη φιλοζωική οργάνωση.

Δείτε τη συγκινητική ιστορία του Hero στο βίντεο που ακολουθεί:

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»
Tags ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.