Σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει αφού συνειδητοποιεί ότι έχει εγκαταλειφθεί στο καταφύγιο των ζώων! (βίντεο)

Σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει αφού συνειδητοποιεί ότι έχει εγκαταλειφθεί στο καταφύγιο των ζώων! (βίντεο)
Η ιστορία του άτυχου Pitbull

Αυτή η ιστορία είναι για ένα σκυλί που ονομάζεται AJ. Ήταν εγκαταλελειμμένος στην Υπηρεσία Ελέγχου Ζώων του Carson. Δεν είχε ιδέα γιατί έμεινε εκεί και ήταν σε εξαιρετική δυσφορία. Απλά κοιτάξτε πόσο φοβισμένος κοίταξε!
Τα μάτια του ήταν γεμάτα δάκρυα και γεμάτα από φόβο και ανησυχία.

Αυτός ο φτωχός σκύλος μοιάζει τόσο αθώος – δεν πρέπει να έχει βλάψει ούτε μια μύγα στη ζωή του. Είναι περίεργο. Γιατί οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν τόσο πολύ τον προδίδουν έτσι; Δυστυχώς, αν δεν υιοθετηθεί σύντομα, τότε μάλλον δεν θα τον αφήσουν να μείνει στη ζωή..

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να υιοθετήσετε τα κατοικίδια ζώα, αντί να αγοράσετε από pet shops. Αθώα ζώα, όπως o AJ, μπορούν να χάσουν τη ζωή τους, χάρη στην απερισκεψία ενός άλλου προσώπου.

Η επιθετικότητα στο σκυλί καθιστά δύσκολο για όσους ζουν σε καταφύγιο ζώων να τον διαχειριστούν, καθώς κανείς δεν θέλει να πληγωθεί από τον καινούριο φίλο τους. Η ευθανασία είναι συνήθως η τελευταία λύση, μετά από μήνες προσπάθιας να τα κοινωνικοποιήσουν.

Δείτε το σπαρακτικό video που ακολουθεί παρακάτω:



Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.