Σκυλάκι υιοθετήθηκε από μια συγκινητική...φωτογραφία!

Σκυλάκι υιοθετήθηκε από μια συγκινητική...φωτογραφία!
Αυτό συνέβη όταν η The High Plains Humane Society (HPHS), μια οργάνωση που φροντίζει για την προστασία των ζώων, επισκέφθηκε το καταφύγιο City of Portales Animal Shelter στο Νέο Μεξικό και τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ενός θηλυκού σκύλου που κοιτούσε λυπημένα από το κλουβί του.

Ο σκύλος μοιάζει σαν να κλαίει, αφού έχει δάκρυα στα μάτια του, και κοιτάζει με παράπονο τους εθελοντές που βρίσκονται έξω από το κλουβί του.

Το θλιβερό βλέμμα του ωστόσο και τα στραμμένα προς τα κάτω αυτιά του αποκαλύπτουν το πόσο τρομοκρατημένος και μόνος νιώθει.

Σκυλάκι υιοθετήθηκε από μια συγκινητική...φωτογραφία!
Όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του, το καταφύγιο πλημμύρισε με κλήσεις. Πολύς κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει πληροφορίες σχετικά μ’ αυτό το σκυλί.

Ευτυχώς, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το σκυλί υιοθετήθηκε και πήγε στο παντοτινό του σπίτι!

Σκυλάκι υιοθετήθηκε από μια συγκινητική...φωτογραφία!
Κοιτάζοντας τη φωτογραφία αυτής τη σκυλίτσας έξω από το καταφύγιο και στα χέρια της νέας της ιδιοκτήτριας, πιστεύουμε ότι οι μελλοντικές της φωτογραφίες θα είναι με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της!

Το petnews365 Pet News365 εύχεται σε όλα τα αδέσποτα να έχουν την ίδια τύχη......
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.