Στις 4-5-2017 η δίκη του νεωκόρου που πέταξε στα σκουπίδια 4 γατάκια

Στις 4-5-2017 η δίκη του νεωκόρου που πέταξε στα σκουπίδια 4 γατάκια
Από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λασιθίου αναμένεται να δικαστεί στις 4 Μαΐου 2017 ο άνδρας ο οποίος πέταξε - και μάλιστα δύο φορές στα σκουπίδια - τέσσερα νεογέννητα γατάκια στην περιοχή Ανεμομύλια Σητείας στις 14 και στις 15 Απριλίου, με αποτέλεσμα τελικά να εξαφανίσει τα μωρά.

Ο δράστης, που είναι αρμόδιος μεταξύ άλλων για το παγκάρι της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου Σητείας το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου, λίγο πριν πάει στο ναό για τον εκκλησιασμό του ως καλός χριστιανός πέταξε στην περιοχή Ανεμομύλια Σητείας ένα ξύλινο καφάσι φρούτων δίπλα από κάδο σκουπιδιών, στο οποίο είχε βάλει τέσσερα νεογέννητα γατάκια.

Κάτοικοι μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός και αφού τα πρόλαβαν ζωντανά αναζήτησαν την γατομάνα τους για να τα θηλάσει.Και πράγματι βρήκαν μια θηλυκή γάτα λευκού χρώματος με σπασμένο πόδι, η οποία φαινόταν ότι είχε μωρά. Άφησαν τα γατάκια εκεί, ώστε η μάνα τους να τα πλησιάσει και στη συνέχεια να τα θηλάσει.

Στην συνέχεια έκαναν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας. Την επόμενη μέρα στις 15 Απριλίου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατ' επίφαση χριστιανό... ο οποίος στο μεταξύ πρόλαβε και πέταξε ξανά στα σκουπίδια τα μωρά.

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας αν και αναζήτησαν τα γατάκια στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης στην Αστυνομία, εντούτοις δεν τα βρήκαν.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.